Sharon Stone

  • Шерон Стоун

    Филмови: 18
    Шерон Вон Стоун (Sharon Vonne Stone) родена 10 март 1958, Мидвил, Пенсилванија, САД. Американска актерка, продуцент и поранешен моден модел.

Пронајдени 18 филмови

Страници