Jacki Weaver

  • Џеки Вивер

    Филмови: 17
    Жаклин Рут "Џеки" Вивер (Jacqueline Ruth "Jacki" Weaver) роденa 25 мај 1947, Сиднеј, Нов Јужен Велс, Австралија. Aвстралиска театарска, филмска и телевизиска актерка.

Пронајдени 17 филмови

Страници