Nicolas Cage

  • Nicolas Cage

    Николас Кејџ

    Филмови: 75
    Николас Ким Копола (Nicolas Kim Coppola) роден 7 јануари 1964, Лонг Бич, Калифорнија, САД. Американски актер, режисер и продуцент. Добитник на Оскар за најдобра машка улога.

Пронајдени 75 филмови

Страници