Hugo Weaving

  • Хуго Вивинг

    Филмови: 25
    Хуго Волис Вивинг (Hugo Wallace Weaving) роден 4 април 1960, Ибадан, Нигерија. Британско-австралиски актер.

Пронајдени 25 филмови

Страници