Jada Pinkett Smith

  • Џејда Пинкет Смит

    Филмови: 16
    Џејда Корен Пинкет Смит (Jada Koren Pinkett Smith) родена 18 септември 1971, Балтимор, Мериленд, САД. Американска актерка, сценарист, продуцент.

Пронајдени 16 филмови

Страници