Daisy Ridley

  • Дејзи Ридли

    Филмови: 7
    Дејзи Џез Изобел Ридли (Daisy Jazz Isobel Ridley) родена 10 април 1992, Вестминстер, Лондон, Англија. Англиска актерка.

Пронајдени 7 филмови

Страници