Zooey Deschanel

  • Zooey Deschanel

    Зои Дешанел

    Филмови: 14
    Зои Клер Дешанел (Zooey Claire Deschane) родена 17 јануари 1980, Лос Анџелес, Калифорнија, САД. Американска актерка, модел, музичар и текстописец.

Пронајдени 14 филмови

Страници