Brittany Murphy

  • Британи Марфи

    Филмови: 6
    Британка Ен Марфи-Монјак моминско Бертолоти (Brittany Anne Murphy-Monjack née Bertolotti) 10 ноември 1977 - 20 декември 2009 (32), Атланта, Џорџија, САД. Беше американска актерка и пејачка.

Пронајдени 6 филмови