Joan Crawford

  • Џоан Крафорд

    Филмови: 2
    Лусил Феј Лесер (Lucille Fay LeSueur) позната како Џоан Крафорд (Joan Crawfor), 23 март 1904 - 10 мај 1977 (73), Сан Антонио, Тексас, САД. Беше американска актерка и танчерка.

Пронајдени 2 филмови