Scarlett Johansson

  • Скарлет Јохансон

    Филмови: 41
    Скарлет Ингрид Јохансон (Scarlett Ingrid Johansson) позната како Скарлет Јохансон (Scarlett Johansson) родена 22 ноември 1984, Њујорк, САД. Окупација, Актерка пејачка. Најплатена актерка во светот од 2018 година. Нејзините филмови досега заработија над 14,3 милијарди американски долари ширум светот. Има освоено бројни награди и номинации.

Пронајдени 41 филмови

Страници