Peter Capaldi

  • Питер Капалди

    Филмови: 9
    Питер Дуган Капалди (Peter Dougan Capaldi) роден 14 април 1958, Глазгов, Шкотска. Шкотски актер, режисер, пејач и писател.

Пронајдени 9 филмови

Страници