John Ratzenberger

  • Џон Ратсенбергер

    Филмови: 14
    Џон Ратсенбергер (John Dezso Ratzenberger) роден 6 април 1947, Бриџпорт, Конектикат, САД. е американски актер, гласовен актер, режисер, продуцент, писател и претприемач.

Пронајдени 14 филмови

Страници