Ian McKellen

  • Ијан Макелен

    Филмови: 18
    Сер Ијан Мари Макелен (Sir Ian Murray McKellen) роден 25 мај 1939, Барнли, Ланкашир, Англија. Англиски актер.

Пронајдени 18 филмови

Страници