Andy Serkis

  • Енди Серкис

    Филмови: 24
    Ендру Климент "Енди" Серкис (Andrew Clement "Andy" Serkis) роден април 1964, Раислип Манор, Мидлсекс, Англија. Англиски актер, продуцент и режисер.

Пронајдени 24 филмови

Страници