Pierce Brosnan

  • Пирс Броснан

    Филмови: 30
    Пирс Броснан (Pierce Brosnan) роден 16 мај 1953, Дрогеда, Ленстер во Ирска. Ирски актер најпознат по улогата на Џејмс Бонд, филмски продуцент и активист за животна средина.

Пронајдени 30 филмови

Страници