Bruce Willis

  • Брус Вилис

    Филмови: 61
    Волтер "Брус Вилис" (Walter "Bruce Willis"), роден 19 март 1955, Идар-Оберштајн, Западна Германија. Американски глумец, продуцент и музичар.

Пронајдени 61 филмови

Страници