Olivia Newton-John

  • Оливија Њутн-Џон

    Филмови: 2
    Оливија Њутн-Џон (Olivia Newton-John) родена 26 Септември 1948, Кембриџ, Кембриџшаир, Англија. Британско-австралиска пејачка, текстописец, актерка, танчерка, претприемач и активист. Таа е четири пати добитник на Греми и долго време е активист за животната средина и правата на животните.

Пронајдени 2 филмови