Kris Kristofferson

  • Крис Кристоферсон

    Филмови: 12
    Кристофер "Крис" Кристоферсон (Kristoffer "Kris" Kristofferson) роден 22 јуни 1936, Браунсвил, Тексас, САД. Американски кантавтор и актер.

Пронајдени 12 филмови

Страници