Michael Douglas

  • Мајкл Даглас

    Филмови: 18
    Мајкл Кирк Даглас (Michael Kirk Douglas) роден 25 септември 1944, Њу Брансвик, Њу Џерзи, САД. Американски актер и продуцент.

Пронајдени 18 филмови

Страници