Idris Elba

  • Idris Elba

    Идрис Елба

    Филмови: 39
    Идриса Акуна Елба (Idrissa Akuna Elba) познат како Идрис Елба (Idris Elba) роден 6 септември 1972 година, Хакни, Лондон, Англија. Англиски актер, писател, продуцент, рапер, пејач, текстописец и диџеј.

Пронајдени 39 филмови

Страници