Robbie Coltrane

  • Robbie Coltrane

    Роби Колтрејн

    Филмови: 17
    Ентони Роберт Мекмилан познат како Роби Колтрејн (Anthony Robert McMillan known as Robbie Coltrane) 30 март 1950 - 14 октомври 2022 (72), Ратерглен Шкотска. Беше шкотски актер и комичар.

Пронајдени 17 филмови

Страници