Jimmy Smits

  • Џими Смитс

    Филмови: 7
    Џими Л. Смитс (Jimmy L. Smits) роден 9 јули 1955, Бруклин, Њујорк, САД. Американски актер.

Пронајдени 7 филмови

Страници