Ruby Rose

  • Руби Роуз

    Филмови: 10
    Руби Роуз Лангенхајм (Ruby Rose Langenheim) родена 20 март 1986, Мелбурн, Викторија, Австралија. Австралиска манекенка, актерка и телевизиска водителка.

Пронајдени 10 филмови

Страници