Susan Sarandon

  • Сузан Сарандон

    Филмови: 29
    Сузан Абигеил Сарандон, моминско Томалин (Susan Abigail Sarandon née Tomalin) родена 4 октомври 1946, Њујорк, САД. Американска актерка, активист, добитничка на повеќе награди како и Оскар.

Пронајдени 29 филмови

Страници