Alexandra Shipp

  • Александра Шип

    Филмови: 16
    Александра Рут Шип (Alexandra Ruth Shipp) родена 16 јули 1991, Феникс, Аризона, САД. Американска актерка и пејачка.

Пронајдени 16 филмови

Страници