Derek Jacobi

  • Derek Jacobi

    Дерек Џејкоби

    Филмови: 16
    Сер Дерек Џорџ Џејкоби (Sir Derek George Jacobi) роден 22 октомври 1938, Лејтонстон, Есекс, Англија. Англиски актер и режисер.

Пронајдени 16 филмови

Страници