Gabriel Bateman

  • Габриел Бејтмен

    Филмови: 6
    Габриел Мајкл Бејтмен (Gabriel Michael Bateman) роден 10 септември 2004, Терлок, Калифорнија, САД. Aмерикански актер за деца, познат по улогата во хорор филмот Анабела 2014.

Пронајдени 6 филмови