Richard Attenborough

  • Ричард Атенборо

    Филмови: 1
    Ричард Самуел Атенбороу (Richard Samuel Attenborough) 29 август 1923 - 24 август 2014, Кембриџ, Кембриџшир, Англија. Англиски глумец, режисер, претприемач и политичар.

Пронајдени 1 филмови