Vasil Siskov

  • Васил Шишков

    Филмови: 1
    Васил Шишков (30 јануари 1970 во Скопје - 21 декември 2014[1][2]) — македонски театарски, филмски и телевизиски глумец.

Пронајдени 1 филмови