Toni Mihajlovski

  • Тони Михајловски

    Филмови: 6
    Тони Михајловски (Toni Mihajlovski) роден 30 јуни 1967 Куманово, С. Македонија. Македонски актер, водител на радио и телевизија и стоечки комичар.

Пронајдени 6 филмови