Aco Jovanovski

  • Ацо Јовановски

    Филмови: 3
    Ацо Јовановски (Aco Jovanovski) 31 декември 1930, - 18 март 2016 (86), Скопје, С. Македонија. Македонски актер, еден од легендите на македонската драмска сцена.

Пронајдени 3 филмови