Jordan Simonov

  • Јордан Симонов

    Филмови: 9
    Јордан Симонов (Jordan Simonov) роден 10 септември 1966, Скопје, Македонија. Македонски театарски, филмски и телевизиски глумец и режисер.

Пронајдени 9 филмови

Страници