Mr. T

  • Мр. Т

    Филмови: 2
    Лоренс Туро (Lawrence Tureaud) роден 21 мај 1952, познат како г-дин Мр. Т, Чикаго, Илиноис, САД. Американски актер, пензиониран банкер, телохранител и професионален борач.

Пронајдени 2 филмови