Hulk Hogan

  • Халк Хоган

    Филмови: 5
    Тери Џин Болеја (Terry Eugene Bollea) роден 11 август 1953, познат како Халк Хоган, Американски пензиониран професионален борач, актер, претприемач и музичар.

Пронајдени 5 филмови