Freida Pinto

  • Фрида Пинто

    Филмови: 14
    Фрида Селена Пинто (Freida Selena Pinto) која глуми во американски и британски филмови, родена 18 октомври 1984, Мумбај (Бомбај), Махараштра, Индија. Индиска актерка.

Пронајдени 14 филмови

Страници