Jennifer Lawrence

  • Jennifer Lawrence

    Џенифер Лоренс

    Филмови: 20
    Џенифер Шредер Лоренс (Jennifer Shrader Lawrence) родена 15 август 1990, Индијан Хилс, Кентаки, САД. Американска актерка. Најплатена актерка во светот во 2015 и 2016 година и има добиено повеќе награди и номинации вклучувајќи Оскар и Златен глобус.

Пронајдени 20 филмови

Страници