Liam Neeson

  • Лијам Нисон

    Филмови: 55
    Вилијам Џон Нисон (Liam John Neeson) роден 7 јуни 1952, Балимина, Северна Ирска. Северноирски актер кој има ирско, британско и американско државјанство, номиниран и добитник на голем број награди.

Пронајдени 55 филмови

Страници