Maggie Gyllenhaal

  • Меги Џиленхол

    Филмови: 1
    Маргалит „Меги“ Рут Џиленхол (Margalit "Maggie" Ruth Gyllenhaal) родена 16 ноември 1977, Њујорк Сити, САД. Американска актерка и режисерка.

Пронајдени 1 филмови