Christopher Nolan

  • Кристофер Нолан

    Филмови: 11
    Кристофер Џонатан Џејмс Нолан (Christopher Jonathan James Nolan) роден 30 јули 1970, Вестминстер, Лондон, Англија. Британско-американски филмски режисер, сценарист и продуцент.

Пронајдени 11 филмови

Страници