James Franco

  • Џејмс Франко

    Филмови: 3
    Џејмс Едвард Франко (James Edward Franco) роден 19 април 1978, Пало Алто, Калифорнија, САД. Американски актер, режисер, сценарист, комичар, продуцент, академик, сликар и писател.

Пронајдени 3 филмови