Charlize Theron

  • Charlize Theron

    Шарлиз Терон

    Филмови: 35
    Шарлиз Терон (Charlize Theron) родена 7 август 1975, Бенони, Јужна Африка. Јужноафриканска и американска глумица, продуцент и модел. Добитник е на повеќе наради и признанија, и една од најплатените актерки во светот.

Пронајдени 35 филмови

Страници