Sandra Ellis Lafferty

  • Сандра Елис Лаферти

    Филмови: 10
    Сандра Елис Лаферти (Sandra Ellis Lafferty) родена 2 август 1940, Денвер, Колорадо, САД. Американска актерка.

Пронајдени 10 филмови

Страници