Bill Nighy

  • Бил Нај

    Филмови: 32
    Вилијам Франсис Нај (William Francis Nighy) роден 12 декември 1949, Кејтерхам, Сари, Англија. Англиски актер.

Пронајдени 32 филмови

Страници