Emily Blunt

  • Емили Блант

    Филмови: 33
    Емили Оливија Леа Блант (Emily Olivia Leah Blunt) родена 23 февруари 1983, Лондон, Англија. Англиска глумица. Добитник е на повеќе признанија, вклучително и награда Златен глобус.

Пронајдени 33 филмови

Страници