Quentin Tarantino

  • Квентин Тарантино

    Филмови: 12
    Квентин Џером Тарантино (Quentin Jerome Tarantino) роден 27 март 1963, Ноксвил, Тенеси, САД. Американски филмски режисер, сценарист и актер.

Пронајдени 12 филмови

Страници